Jump to content

Arg! My Speaker Quit!


Recommended Posts

Bummer!  My brand new (couple weeks) Legend speaker just died while doing some stupid air test and watching it snow.  Checked the obvious stuff.  Not muted and the headphones still work.  Speaker volume was set on 3.  Sent in a service form.  Now I'm wondering how long a service ordeal like this would take?  Anyone been thru a speaker replacement?

Link to comment
Share on other sites


I think you will be surprised at how quick they will turn it around.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, JCR said:

I think you will be surprised at how quick they will turn it around.

Yep I did some searching on the net after I settled.  They have service centers closer to me than I expected.  Still a  hassle to have to pack up a nearly new detector and ship it off.   

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Cal_ said:

Yep I did some searching on the net after I settled.  They have service centers closer to me than I expected.  Still a  hassle to have to pack up a nearly new detector and ship it off.   

What firmware version was your Legend since you only received it a couple of weeks ago ???

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, DSMITH said:

What firmware version was your Legend since you only received it a couple of weeks ago ???

     v1.09

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Ridge Runner said:

Cal_
 I had the Simplex and out detecting with it the first time . It was working great until I turned it off and back on but no speaker then.

 Turn around time was great but I wasn’t told what the problem was. 
 
Chuck 

      I understand the problem was due to a bad batch of speakers.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Likely is. Some people use their legend for many months with no problems . My Legend came in with v.1.07 so I hope it's not one of the bad ones!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Cal_ said:

Bummer!  My brand new (couple weeks) Legend speaker just died while doing some stupid air test and watching it snow.  Checked the obvious stuff.  Not muted and the headphones still work.  Speaker volume was set on 3.  Sent in a service form.  Now I'm wondering how long a service ordeal like this would take?  Anyone been thru a speaker replacement?

Cal,

  When mine went out, after boxing it up and sending it out, I had it back in about a week.  Hope this helps. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...